فان پاتوق
پاتوقی برای همه با هر سلیقه ای ...
| ||
|
دانه ای مفید جهت كاهش كلسترول بد خون
یك متخصص تغذیه گفت: مصرف «كنجد» موجب كاهش كلسترول بد خون میشود.
سید ضیاءالدین مظهری افزود: دانه كنجد دارای 20 تا 25 درصد پروتئین، 50 درصد چربی و به نسبت مساوی اسیدلینولئیك و اسید اولئیك است. وی گفت: كنجد یكی از منابع بسیار مفید برای جذب آهن، روی و مخصوصاً كلسیم به حساب میآید و افرادی كه به مصرف شیر رغبت ندارند، میتوانند از كنجد برای تأمین كلسیم، روی و آهن استفاده كنند. مظهری افزود: مصرف كنجد علاوه بر اینكه موجب افزایش چربی خون نمیشود بلكه موجب كاهش كلسترول بد خون نیز میشود. این متخصص تغذیه اضافه كرد: مخلوط كردن كنجد با سایر غذاها موجب غنیتر شدن آنها میشود. مادرانی كه از بدغذایی كودك خود شكایت دارند و كودك آنها علاقهای به مصرف گوشت و شیر ندارد، میتوانند با تلفیق برنج و حبوباتی مانند عدس، سویا، ماش و كنجد بخش زیادی از پروتئین و مواد معدنی كودكان در حال رشد خود را تأمین كنند. مظهری افزود: مخلوطی از كنجد و غلات كامل مثل گندم و جو یا پرك شده آن دارای ارزش غذایی بالایی است. در شروع تغذیه تكمیلی كودكان اضافه كردن كنجد آسیاب شده و تهیه حریره كنجد در كنار حریره بادام نیازهای كودك را برطرف خواهد كرد. نظرات شما عزیزان: [ دو شنبه 1 اسفند 1390
] [ 12:41 ] [ احسان اشرفی ] |